Boek een tennisbaan

Makkelijk en snel tennissen bij jou in de buurt

Terwegen Indoor

Jagtlustkade 12 B, 2171 AG Sassenheim

27-11-2021

Tijdstip

Bezoekadres

Jagtlustkade 12 B, 2171 AG Sassenheim

Club details

Contact

+31 252 215 260
info@terwegen.nl
www.terwegen.nl

Accommodatie

Terwegen Indoor – powered by Padelco – is met 8 indoor padelbanen en 4 tennisbanen (ook indoor) een van de grootste aanbieders in de Bollenstreek.

Ook vanaf buiten de bollenstreek zijn wij snel met de auto bereikbaar zoals uit Centrum Den Haag (20 min.) of Ring Amsterdam (25 min.)

LET OP: Van 3 januari tot en met 9 januari 2022 organiseren wij de P100 Terwegen Indoor – powered by Padelco
Dit toernooi is geschikt voor iedereen en wordt gespeeld in alle denkbare speelterktes. Zowel (A (wedstrijdspelers), B (gevorderden), C (semi-gevorderden) en D (beginners) kunnen meedoen. 
Schrijf je snel in: mijnknltb.toernooi

A‍ls je nog niet in het bezit bent van de KNLTB Padel spelerspas, kun je via Terwegen Indoor voor € 25,- per jaar een KNLTB spelerspas aanvragen. Met deze pas heb je toegang tot alle KNLTB toernooien. Meer info? Stuur een email naar info@padelco.nl

 

Faciliteiten: Wij beschikken over 8 indoor padelbanen en 4 tennisbanen. Voor– of na het sporten kun je gebruik maken van een hapje en een drankje in onze gezellige sportsbar of lekker chillen op ons loungeterras. Rackets zijn te huur voor €3,- per keer en ballen zijn te koop voor €7,50 per blik. Beiden verkrijgbaar aan de bar.
Lessen: Er kunnen lessen worden gevolgd. Meer informatie: https://www.terwegen.nl/padel_training
Leraren: HELLO Padel Academy en Padel Unlimited