Boek een tennisbaan

Makkelijk en snel tennissen bij jou in de buurt

TPV de Doordraaiers

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

TPV de Doordraaiers

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

Bezoekadres

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten


Club details

Contact

+31 30 637 2999
paviljoencommissie@doordraaiers.nl
www.doordraaiers.nl

Accommodatie

Onze vereniging heeft breedtesport, betrokkenheid en sociale contacten hoog in het vaandel staan. Wij zijn een vereniging van én gerund  door vrijwilligers!

Naast 10 gravel tennisbanen( waarvan 3 in de blaashal), zijn we trots op onze 4 padelbanen!

In de winter kan je overdekt tennissen op 3 gravelbanen. Uniek in Nederland (Nu NIET mogelijk omdat ingevolge de coronamaatregelen de regelgeving voor binnensport wordt gevolgd!)

Wij zijn open van 7 uur tot 23  uur. Onze gezellige bar is ( buiten corona tijd ) open van 19 tot 23 uur. 

Padel- en tennisrackets zijn ter plaatse te huur ( 3 euro per racket ). Ballen zijn te koop. Vanwege corona is de bar niet open (tennisrackets zijn daarom niet te huur. Dit zul je dan nog even zelf moeten regelen), leenrackets liggen in de hal van het clubhuis, links van de ingang. Deze kan je gebruiken en afrekenen via www.padelhouten en dan Online betalen.  Het clubhuis is open, mocht dat om een of andere reden niet het geval zijn, dan kun je met je ledenpas de voordeur openen via de kaartlezer rechts op de muur. Lukt het (nog) niet, omdat je geen pas hebt of de deur zit op slot, dan kan je contact openemen met Stef Rigaux op 06 23324662.

Les nemen in tennis of padel kan gewoon, bij onze gediplomeerde, maar vooral gepassioneerde tennis en padelinstructeurs.

Het aantal padelleden bij de Doordraaiers heeft een enorme vlucht genomen, daar zijn we als vereniging erg blij mee. Sinds begin dit jaar (2021) hebben wij er ongeveer 100 leden bij gekregen; nu bijna 300 leden. Dit heeft wel een consequenties voor de verhuur van padelbanen. Wij verhuren maximaal 2 van onze 4 banen en dit is alléén mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:30. Op andere dagen en tijden kan er momenteel geen baan gehuurd worden. Men kan niet eerder dan 5 dagen van te voren een baan huren.

Ook kunnen er tennisbanen gehuurd worden via Tennisboeker.nl. Zowel bij Padelboeker.nl als bij Tennisboeker.nl vul je de naam van onze vereniging in, waarna de rest vanzelf wijst

 

Tot binnenkort!

Faciliteiten: 10 tennisbanen, 4 padelbanen, 3 overdekte gravelbanen ( oktober tot maart )
Lessen: Tennis en padel
Leraren: Zeer gepassioneerde trainers !