Boek een tennisbaan

Makkelijk en snel tennissen bij jou in de buurt

TPV de Doordraaiers

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

27-11-2021

Tijdstip

Bezoekadres

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

Club details

Contact

+31 30 637 2999
paviljoencommissie@doordraaiers.nl
www.doordraaiers.nl

Accommodatie

Onze vereniging heeft breedtesport, betrokkenheid en sociale contacten hoog in het vaandel staan. Wij zijn een vereniging van én gerund  door vrijwilligers!

Naast 10 gravel tennisbanen( waarvan 3 in de blaashal), zijn we trots op onze 4 padelbanen!

In de winter kan je overdekt tennissen op 3 gravelbanen. Uniek in Nederland 

Het park is geopend is geopend van 7 uur tot 23  uur. Onze gezellige bar is door de weeks helaas gesloten vanwege de geldende coronamaatregelen. In het weekend is de bar wel geopend en dan van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Padel- en tennisrackets zijn ter plaatse te huur ( 3 euro per racket ). Ballen zijn te koop. Wanneer de kantine gesloten is, dan kun je gebruik maken van leenrackets. Deze liggen in de hal van het clubhuis, links van de ingang. Afrekenen via www.padelhouten.nl en dan Online betalen.  Het clubhuis is open, mocht dat om een of andere reden niet het geval zijn, dan kun je met je ledenpas de voordeur openen via de kaartlezer rechts op de muur. Lukt het (nog) niet, omdat je geen pas hebt of de deur zit op slot, dan kan je contact opnemen met Stef Rigaux op 06 23324662.

Les nemen in tennis of padel kan gewoon, bij onze gediplomeerde, maar vooral gepassioneerde tennis en padelinstructeurs.

Het aantal padelleden bij de Doordraaiers heeft een enorme vlucht genomen, daar zijn we als vereniging erg blij mee. Sinds begin dit jaar (2021) hebben wij er ongeveer 100 leden bij gekregen; nu bijna 300 leden. Dit heeft wel een consequenties voor de verhuur van padelbanen. Wij verhuren maximaal 2 van onze 4 banen en dit is alléén mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:30. Op andere dagen en tijden kan er momenteel geen baan gehuurd worden. Men kan niet eerder dan 5 dagen van te voren een baan huren.

Ook kunnen er tennisbanen gehuurd worden via Tennisboeker.nl. Zowel bij Padelboeker.nl als bij Tennisboeker.nl vul je de naam van onze vereniging in, waarna de rest vanzelf wijst. Wilt u meer dan 1 keer een tennisbaan huren of voor een langere periode, neem dan contact op via het email-adres "blaashal@doordraaiers.nl".

 

Tot binnenkort!

Faciliteiten: 10 tennisbanen, 4 padelbanen, 3 overdekte gravelbanen ( oktober tot april )
Lessen: Tennis en padel
Leraren: Zeer gepassioneerde trainers !