Boek een tennisbaan

Makkelijk en snel tennissen bij jou in de buurt

TOP Tennis Papendrecht

Parkweg 5, 3356 LM PAPENDRECHT

TOP Tennis Papendrecht

Parkweg 5, 3356 LM PAPENDRECHT

Bezoekadres

Parkweg 5, 3356 LM PAPENDRECHT


Club details

Contact

+31 6 44486135
ledenadministratie@tv-top.nl
www.tv-top.nl

Accommodatie

Baan huren kan vanaf 7 dagen van te voren. Leenrackets € 2,50 huur per racket. Blik ballen € 7,95

BETREDEN VAN DE BANEN IS ALLEEN TOEGESTAAN MET DE JUISTE TENNISCHOENEN EN IN SPORTKLEDING! 

TOP Tennis Papendrecht is een unieke vereniging in de groeiende wijk Oostpolder, direct aan de A15 en de N3, de verbindingsweg tussen Papendrecht en Dordrecht. Het park is goed bereikbaar, zowel met de (brom)fiets, auto als met openbaar vervoer. 

Het park telt 3 gravel prestige buitenbanen, 5 smashcourt buitenbanen, 4 hardcourt binnenbanen en 3 indoor Padelbanen, waardoor we veel speelcapaciteit hebben. We hebben een uitgebreide (commerciële) horeca met een groot terras omringd door mooie tuinen en veel groen, waar het heerlijk toeven is. 

TOP Tennis Papendrecht is een gezellige vereniging waar op elk niveau getennist kan worden en er voor iedereen wel plaats is. ’s Zomers is het gezellig druk en worden veel activiteiten georganiseerd. Ook in de winter staan we niet stil en is er van alles te doen. In het voorjaar spelen maar liefst 240 leden mee met de voorjaarscompetitie, waardoor de weekenden van april tot en met begin juni uitermate gezellig zijn. Ook voor de jeugd wordt er veel ondernomen. Zo organiseert de jeugdcommissie het gehele jaar door diverse jeugdactiviteiten en werkt TOP Tennis Papendrecht i.s.m. tennisschool At Vantage met het speciale TennisKids programma waar kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs leren tennissen. Kortom, TOP Tennis Papendrecht biedt voor iedereen mogelijkheden om gezellig een balletje te slaan!        

TOP is een tennisvereniging met veel flexibiliteit. Zo hebben we naast de jaarlidmaatschappen ook flexlidmaatschappen (lidmaatschap voor 1-12 maanden). € 25,50 p.p.p.m. onbeperkt tennissen op de binnen en buitenbanen. Je kunt in termijnen betalen en de flexlidmaatschappen zijn per maand opzegbaar. Een losse baan huren behoort ook tot de mogelijkheden zowel een binnen als buitenbaan.

 

  

Faciliteiten: bar, restaurant, terras, binnenbanen, buitenbanen, indoor padelbanen, miniveld, tennismuur, tafeltennistafel, speeltuin
Lessen: At Vantage Tennisacademy, TOP PADEL school
Leraren: Cornella, Andrea, Christian, Ilona