Boek een tennisbaan

Makkelijk en snel tennissen bij jou in de buurt

TPV Pim Mulier

Jaap Edenlaan 9, 2024BW Haarlem

27-11-2021

Tijdstip

Bezoekadres

Jaap Edenlaan 9, 2024BW Haarlem


Club details

Contact


verhuur@tpvpimmulier.nl
http://www.tpvpimmulier.nl

Accommodatie

Op het ruim opgezette park met een landelijk uitzicht geniet je bij Tennis en Padelvereniging Pim Mulier van uitstekende tennis- en padelfaciliteiten. Het park is gelegen op het multidisciplinaire sportpark Pim Mulier aan de noord-westzijde van Haarlem, goed bereikbaar per fiets of auto, vanaf de Randweg, met voldoende parkeergelegenheid aan het park.

De vereniging beschikt over 13 smashcourt tennisbanen en 3 kunstgras padelbanen die onder alle weersomstandigheden bespeelbaar zijn (m.u.v. sneeuw) en allen verlichting hebben. De gezellige kantine, gerund door vrijwilligers, beschikt over een zonovergoten ruim terras waardoor je zowel binnen als buiten kan genieten van een drankje voor of na je inspanningen op de baan.

Huur een baan en maak kennis met de enthousiaste en binnenkort grootste outdoor padelvereniging van Nederland. Rackets en ballen dienen apart gehuurd te worden via padelboeker, kijk onder de titel (GEEN BAAN). Je kan banen en materiaal maximaal 30 dagen in de toekomst vooruit reserveren. Ben je enthousiast geworden na het huren op onze vereniging en wil je lid worden dan kan dat hier

Voor verhuur van tennis- en padelbanen buiten aangeboden uren of vragen over evenementen kunt u een E-mail versturen aan verhuur@tpvpimmulier.nl

Bij annulering van uw boeking wegens regen, ziekte of anderszins geven wij geen geld terug, maar kunt u op een ander moment alsnog de baan reserveren. Dat kan door een email te sturen aan verhuur@tpvpimmulier.nl.

Faciliteiten: 13 smashcourt tennisbanen en 3 panorama kunstgras padelbanen
Lessen: Onze tennisschool Tennis Op Maat geeft tennis- en padellessen aan leden en niet-leden van alle leeftijden en niveau’s.
Leraren: